Riset lan Pangembangan News

Produk lawas "coruscate new life"- Shenzhou R & D Center nyebar kabar apik.

Ana papat produk utama ing Shenzhou.Enggo bareng pasar PVDF, FKM lan FEP Sejatine stabil, lan PFA muncul.Supaya bisa adaptasi luwih apik kanggo kabutuhan pembangunan nasional, Shenzhou R&D tim bisa bebarengan kanggo nggawe produk lawas "anyar" maneh.Kaping pisanan, tim PVDF ngrampungake masalah miturut umpan balik pelanggan.Liwat perbandingan lan analisis sifat fisik produk saka pesaing, tim riset nemokake cara anyar kanggo ngluwihi wektu gel sampel.Kapindho, tim FKM nggawe bobot molekul permen karet mentah cenderung stabil sawise njelajah kahanan polimerisasi lan kahanan eksperimen, supaya bisa njamin viscoelasticity sing apik.Ing wektu sing padha, kinerja karet vulcanized uga apik banget.Katelu, tim FEP ngrampungake nol emisi PFOA ing produksi FEP.Stabilitas produk wis apik banget liwat nyetel paramèter proses.Kaping papat, tim PFA ngembangake sistem polimerisasi anyar saka PFA kemurnian dhuwur.Eksperimen reaktor sing luwih cilik relatif lancar, lan sawetara produk wis dipikolehi.


Wektu kirim: Apr-13-2022
Ninggalake Pesen Panjenengan