Babagan awake dhewe

pabrik-(1)

Profil Perusahaan

Shandong Huaxia Shenzhou iki diadegaké ing 2004, kang belongs kanggo Shandong Dongyue Group.Adhedhasar riset, pangembangan lan produksi produk fluorinated dhuwur-mburi lan gumantung ing kemampuan riset ngelmu lan technical majeng, Shenzhou wis cepet thukul kanggo lintang padhang ing Enterprises dhuwur-tech.Produk utama kita yaiku fluoropolymer, kalebu plastik fluorinated sing bisa diproses, kayata FEP/PVDF/PFA lan seri FKM fluoroelastomer.

Madeg Ing

Dokter

Master

+

Negara & wilayah

Kekuwatan Kita

Kanthi basis industri sing akeh banget lan kemampuan pangembangan teknis sing kuwat, kita melu akeh proyek nasional lan internasional sing penting, kalebu "Rencana 863", Program Obor Nasional, Program Kunci Nasional "Rencana 5 taun" Nasional, Program Kerangka Keenam lan liya-liyane.We gained seri saka mripat-keno asil inovasi poto, nyuwil munggah akeh monopoli teknologi manca lan entuk kawigatosan tombol lan dhukungan kuwat saka kementerian pusat lan negara, panitia partai lan pemerintah ing kabeh tingkat.

peralatan (1)

Apa Pilih Kita

Kita nganggo sistem kontrol otomatis DCS kanggo kabeh peralatan produksi, njamin kualitas produk lan tingkat donya sing luwih maju. Kita wis entuk sertifikat sistem manajemen mutu ISO9001, sistem manajemen lingkungan ISO14001, sertifikasi UL Amerika Serikat, sertifikasi sistem properti intelektual, ISO 45001 Sertifikasi Sistem Kesehatan Kerja, sertifikasi sistem otomotif ISO16949.Shenzhou duwe sistem lan peralatan tes produk lengkap.Kita duwe kapasitas panyimpenan lan transportasi sing kuwat.Kita duwe tim riset profesional lan tim sales & service, kalebu 2 dokter lan 55 master ing kimia.Produk kasebut diekspor menyang Eropa lan Amerika Serikat, Jepang, Korea Selatan, Rusia, Kanada lan luwih saka 30 negara lan wilayah.

pakurmatan-5
pakurmatan-4
pakurmatan-9
pakurmatan-11

Hubungi Kita

Ing wiwitan "Rencana Lima Taun 14", kanthi semangat "nantang awake dhewe, tantangan puncak, ngluwihi awake dhewe, ngluwihi wates" lan arah pangembangan "industri dhuwur lan anyar, teknologi dhuwur lan anyar, produk dhuwur lan anyar. ", kita bakal mbangun pabrik produksi 10 ewu ton FEP, 10 ewu ton PVDF, 10 ewu ton FKM lan 1000 ton PFA, ngarahke kanggo mbangun munggah merek kondhang ing industri fluoropolymers lan fluorinated nggoleki. kimia, basis industri produksi misuwur ing donya saka fluoropolymers lan bahan fungsi.

Ninggalake Pesen Panjenengan