Resin PVDF Kanggo Proses Membran Serat Berongga (DS204&DS204B)

katrangan singkat:

Wêdakakêna PVDF DS204 / DS204B minangka homopolimer saka vinylidene fluoride kanthi kelarutan sing apik lan cocok kanggo manufaktur membran PVDF kanthi proses larut lan langsir.Resistance korosi sing dhuwur kanggo asam, alkali, oksidator sing kuwat lan halogen. Kinerja stabilitas kimia sing apik karo hidrokarbon alifatik, alkohol lan pelarut organik liyane.PVDF nduweni anti-y-ray, radiasi ultraviolet lan resistensi penuaan sing apik.Film kasebut ora bakal rapuh lan retak nalika diselehake ing njaba kanggo wektu sing suwe.Fitur sing paling penting saka PVDF yaiku hidrofobik sing kuat, sing ndadekake bahan sing cocog kanggo proses pamisahan kayata distilasi membran lan penyerapan membran. Uga nduweni sifat khusus kayata sifat piezoelektrik, dielektrik lan termoelektrik. saka pamisahan membran.

Cocog karo Q/0321DYS014


Detail Produk

Tag produk

Wêdakakêna PVDF DS204 / DS204B minangka homopolimer saka vinylidene fluoride kanthi kelarutan sing apik lan cocok kanggo manufaktur membran PVDF kanthi proses larut lan langsir.Resistance korosi sing dhuwur kanggo asam, alkali, oksidator sing kuwat lan halogen. Kinerja stabilitas kimia sing apik karo hidrokarbon alifatik, alkohol lan pelarut organik liyane.PVDF nduweni anti-y-ray, radiasi ultraviolet lan resistensi penuaan sing apik.Film kasebut ora bakal rapuh lan retak nalika diselehake ing njaba kanggo wektu sing suwe.Fitur sing paling penting saka PVDF yaiku hidrofobik sing kuat, sing ndadekake bahan sing cocog kanggo proses pamisahan kayata distilasi membran lan penyerapan membran. Uga nduweni sifat khusus kayata sifat piezoelektrik, dielektrik lan termoelektrik. saka pamisahan membran.

Cocog karo Q/0321DYS014

PVDF2011-(2)

Indeks Teknis

Item Unit DS204 DS204B Metode/Standar Tes
Dissolubility / Solusi kasebut bening tanpa najis lan zat sing ora larut Inspeksi visual
Viskositas mpa·s <4000 30 ℃, 0,1g/gDMAC
Indeks Leleh g / 10 min ≤6.0 GB/T3682
Kapadhetan relatif / 1.75-1.77 1.77-1.79 GB/T1033
Titik lebur 156-165 165-175 GB/T28724
Dekomposisi termal, ≥ 380 380 GB/T33047
Kelembapan, ≤ 0.1 0.1 GB/T6284

Aplikasi

Resin digunakake kanggo ngasilake bahan membran PVDF kanggo perawatan banyu.

aplikasi

manungsa waé

Tansah produk iki adoh saka suhu dhuwur kanggo nyegah gas beracun ngeculake ing suhu ndhuwur 350 ℃.

Paket, Transportasi lan Panyimpenan

1. Dikempalken ing drum plastik, lan barel bunder cutside, 20kg / drum.Dikempalken ing tas antistatic, 500kg / tas.

2.Disimpen ing panggonan clearn lan garing, ing 5-30 ℃ sawetara suhu.Avoid kontaminasi saka bledug lan Kelembapan.

3.Produk kudu diangkut minangka produk non-mbebayani, Nyingkiri panas, Kelembapan lan kejut kuwat.

packing-1
packing (2)

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • produkkategori

    Ninggalake Pesen Panjenengan