FEP Powder (DS605) lapisan katup lan pipa, penyemprotan elektrostatik

katrangan singkat:

FEP Powder DS605 minangka kopolimer TFE lan HFP, energi ikatan antarane atom karbon lan fluorine dhuwur banget, lan molekul kasebut diisi kanthi atom fluorine, kanthi stabilitas termal sing apik, inertness kimia sing luar biasa, insulasi listrik sing apik, lan koefisien sing kurang. gesekan, lan cara pangolahan termoplastik sing ngidini kelembapan kanggo diproses.FEP njaga sifat fisik ing lingkungan sing ekstrem. Nyedhiyakake resistensi kimia lan permeasi sing apik, kalebu paparan cuaca, cahya. .Bisa dicampur karo bubuk PTFE, kanggo nambah kinerja mesin PTFE.

Cocog karo Q/0321DYS003


Detail Produk

Tag produk

FEP Powder DS605 minangka kopolimer TFE lan HFP, energi ikatan antarane atom karbon lan fluorine dhuwur banget, lan molekul kasebut diisi kanthi atom fluorine, kanthi stabilitas termal sing apik, inertness kimia sing luar biasa, insulasi listrik sing apik, lan koefisien sing kurang. gesekan, lan cara pangolahan termoplastik sing ngidini kelembapan kanggo diproses.FEP njaga sifat fisik ing lingkungan sing ekstrem. Nyedhiyakake resistensi kimia lan permeasi sing apik, kalebu paparan cuaca, cahya. .Bisa dicampur karo bubuk PTFE, kanggo nambah kinerja mesin PTFE.

Cocog karo Q/0321DYS003

FEP-605

Indeks Teknis

Item Unit DS605 Metode/Standar Tes
Penampilan / Wêdakakêna putih /
Indeks Leleh g / 10 min > 0.1 GB/T3682
Ukuran Partikel Rata-rata μm 10-50 /
Titik Lebur 265±10 GB/T28724
Kelembapan, ≤ % 0.05 GB/T6284

Aplikasi

DS605 bisa digunakake kanggo uyuh elektrostatik, bisa sintered ing sawetara 300-350 ℃, karo resistance banget kanggo kaku cracking, resistance kimia banget, resistance panas banget, property non-kelet banget, property elektrik banget, resistance weather, lan incombustibility.

manungsa waé

Suhu pangolahan ngirim ora ngluwihi 420 ℃, kanggo nyegah gas beracun saka ngeculake.

Paket, Transportasi lan Panyimpenan

1.Dikempalken ing tas plastik tenunan, lan ing barel bunder hard outside.Net bobot 20kg saben drum.

2. Disimpen ing panggonan sing resik, kelangan lan garing, supaya ora kontaminasi saka zat asing kayata bledug lan kelembapan.

3.Nontoxic, noninflammable, inexplosive, ora karat, produk diangkut miturut produk non-mbebayani.

605, PFA

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • produkkategori

    Ninggalake Pesen Panjenengan