FKM

  • FKM (Kopolimer)fluoroelastomer Gum-26

    FKM (Kopolimer)fluoroelastomer Gum-26

    Seri kopolimer FKM Gum-26 minangka kopolimer saka vinylidenefluoride lan hexafluoropropylene, sing isi fluorine luwih saka 66%. sing bisa digunakake ing bidang industri otomotif

    Standar eksekusi: Q/0321DYS005

  • FKM kandungan Fluor Tinggi (70%)

    FKM kandungan Fluor Tinggi (70%)

    Seri Fluoroelastomer FKM Terpolymer Gum-246 minangka terpolymer saka vinylidenefluoride, tetrafluoroethylene lan hexafluoropropylene. Amarga isi fluorine sing dhuwur, karet vulkanisir nduweni sifat anti minyak sing apik lan stabilitas termal sing dhuwur. Uga nduweni sifat mekanik sing apik lan bisa digunakake ing 275 ℃ Kanggo wektu sing suwe, ing 320 ℃ kanggo wektu sing cendhak. Properti lenga anti lan anti asam luwih apik tinimbang FKM-26, resistensi FKM246 kanggo lenga, ozon, radiasi, listrik lan flamer padha karo FKM26.

    Standar eksekusi: Q/0321DYS 005

  • FKM (Peroxide Curable Copolymer)

    FKM (Peroxide Curable Copolymer)

    FKM Peroksida Curable nduweni resistance apik kanggo uap banyu.Pita jam tangan digawe saka FKM kelas Peroksida nduweni tekstur sing padhet lan apik banget, alus, ramah kulit, anti-sensitif, tahan noda, nyaman lan awet kanggo nyandhang, nanging uga bisa disiapake ing macem-macem warna sing populer. iku uga bisa digunakake kanggo gawé sawetara colths khusus lan aplikasi liyane.

    Standar eksekusi: Q/0321DYS 005

  • FKM (Peroxide Curable Terpolymer)

    FKM (Peroxide Curable Terpolymer)

    FKM Peroksida Curable nduweni resistance apik kanggo uap banyu.Pita jam tangan digawe saka FKM kelas Peroksida nduweni tekstur sing padhet lan apik banget, alus, ramah kulit, anti-sensitif, tahan noda, nyaman lan awet kanggo nyandhang, nanging uga bisa disiapake ing macem-macem warna sing populer. iku uga bisa digunakake kanggo gawé sawetara colths khusus lan aplikasi liyane.

    Standar eksekusi: Q/0321DYS 005

  • FKM (Terpolimer) fluoroelastomer Gum-246

    FKM (Terpolimer) fluoroelastomer Gum-246

    Seri Fluoroelastomer FKM Terpolymer Gum-246 yaiku terpolimer saka vinylidenefluoride, tetrafluoroethylene lan hexafluoropropylene. kanggo dangu, ing 320 ℃ kanggo wektu cendhak.Properti lenga anti lan anti asam luwih apik tinimbang FKM-26, resistance saka FKM246 kanggo lenga, ozon, radiation, listrik lan flamer padha karo FKM26.

    Standar eksekusi: Q/0321DYS 005

  • FKM tahan suhu rendah

    FKM tahan suhu rendah

    Seri Fluoroelastomer FKM Terpolymer Gum-246 yaiku terpolimer saka vinylidenefluoride, tetrafluoroethylene lan hexafluoropropylene. kanggo dangu, ing 320 ℃ kanggo wektu cendhak.Properti lenga anti lan anti asam luwih apik tinimbang FKM-26, resistance saka FKM246 kanggo lenga, ozon, radiation, listrik lan flamer padha karo FKM26.

    Standar eksekusi: Q/0321DYS 005

Ninggalake Pesen Panjenengan