Sajarah Honor

Prestasi S&T Shenzhou

ing Agustus 2021

Proyek Shenzhou saka PCTFE, FEVE lan 6FDA diidentifikasi menyang tingkat lanjutan internasional.

ing Desember 2020

Shenzhou disetujoni minangka perusahaan teknologi tinggi dening Departemen S&T Provinsi Shandong.

Ing Mei 2019

Teknologi PFA Shenzhou dipilih minangka salah siji saka 50 Teknologi Utama ing Manufaktur Provinsi Shandong.

Ing 2018

Shenzhou dirating minangka "Perusahaan Demonstrasi Inovasi Teknologi Petroleum China lan Industri Kimia".

Ing Mei 2018

Shenzhou menangaké penghargaan kemajuan teknologi industri saka China Fluorine lan Silicon Industry kanggo proyek R&D lan Industrialisasi PVDF.

Ing November 2017

Shenzhou menangaké hadiah katelu saka S&T Progress of China Petroleum and Chemical Industry Federation kanggo proyek R&D lan Industrialisasi FKM Kinerja Tinggi.

Ing Januari 2016

Shenzhou menangaké hadiah katelu saka S&T Progress saka Provinsi Shandong kanggo proyek R&D lan Industrialization saka High-kinerja FEP resin.

Seri Reputasi Shenzhou

ing Juli 2021

Shenzhou dirating minangka Shandong Technology Innovation Demonstration Enterprise.

ing Mei 2020

Shenzhou kadhaptar ing Peringkat Nilai Merek China 2020.

ing November 2019

Shenzhou diidentifikasi minangka perusahaan demonstrasi juara tunggal manufaktur dening Kementerian Perindustrian lan Informasi Nasional.

Ing Oktober 2018

Shenzhou menangaké judhul "China Excellent Innovative Enterprise of Fluorine Plastic Processing Industry".

Ing Agustus 2018

Shenzhou disetujoni kanggo nyiyapake Pusat Riset Teknik Provinsi Shandong saka Bahan Anyar Fungsional Fluorinated.

Ing Mei 2018

Shenzhou menangaké judhul "China Model Enterprise of Fluorine and Silicon Industry".

Ing Mei 2018

Shenzhou menang judhul "Shandong Century Brand Budidaya Enterprise".

Ing Januari 2018

Shenzhou disetujoni kanggo nyiyapake stasiun riset pasca-doktoral.

Ing Desember 2017

Shenzhou dianugerahi minangka Perusahaan Demonstrasi Kekayaan Intelektual Nasional.

Ninggalake Pesen Panjenengan