Kabar

  • Kabeh proyek chain industri PVDF wis dilebokake ing produksi

    Kabeh proyek chain industri PVDF wis dilebokake ing produksi

    Tanggal 17 Oktober 2022, proyek rantai industri PVDF anyar Huaxia Shenzhou rampung lan dioperasikake.Proyèk kasebut kalebu PVDF 10,000 ton anyar, proyek VDF 20,000 ton lan proyek pendukunge kalebu 25,000 ton R142b, 20,000 ton hidrogen fluorida, uga ...
    Waca liyane
  • Paten Huaxia Shenzhou Menang Penghargaan Emas

    Tanggal 6 September, Asosiasi Industri Membran China nerbitake "Keputusan Menerbitkan Penghargaan Paten Industri Membran 2022" sawise ditinjau para ahli.Paten Shandong Huaxia Shenzhou New Materials Co., Ltd., sing jenenge "Material kekuatan dhuwur lan dhuwur ...
    Waca liyane
  • Huaxia Shenzhou Rangking ing Dhaptar Evaluasi Nilai Brand Cina

    Tanggal 5 September 2022, "Peringkat Evaluasi Nilai Merek Cina 2022" dirilis bebarengan dening Asosiasi Promosi Bangunan Merek China, Asosiasi Evaluasi Aset China, Kantor Teknik Merek Nasional Xinhua News Agency lan unit liyane.Peringkat iki minangka pemahaman ...
    Waca liyane
  • Proyek ekspansi DongYue saka PVDF lan VDF diwiwiti

    Proyek ekspansi DongYue saka PVDF lan VDF diwiwiti

    Upacara wiwitan proyek utama sing dibangun ing kutha Zibo dianakake tanggal 28 Agustus 2022.Iku nyetel ajang cabang ing Huantai County kanggo project expansion PVDF saka Shandong Huaxia Shenzhou New Materials Co., Ltd. lan project ndhukung sawijining, project expansion VDF.Kabupaten Huantai nandur modal 9...
    Waca liyane
  • Big News: DongYue Rangking ing Global R&D Dhaptar Investasi

    Big News: DongYue Rangking ing Global R&D Dhaptar Investasi

    Bubar, Komisi Eropa ngrilis edisi 2021 saka Papan Skor Investasi R&D Industri Global 2500 paling ndhuwur, sing DongYue rangking 1667th.Ing antarane 2500 perusahaan paling dhuwur, ana 34 perusahaan kimia ing Jepang, 28 ing China, 24 ing Amerika Serikat, 28 ing Eropa, lan 9 ...
    Waca liyane
  • Sugeng mengeti 35th panyiapan Dongyue Group

    Tanggal 1 Juli 2022 minangka ulang taun kaping 35 saka panyiapan Dongyue Group, grup kasebut wis nganakake macem-macem kegiatan perayaan.Nggoleki masa depan, Dongyue Group bakal ...
    Waca liyane
  • Riset lan Pangembangan News

    Produk lawas "coruscate new life"- Shenzhou R & D Center nyebar kabar apik.Ana papat produk utama ing Shenzhou.Enggo bareng pasar PVDF, FKM lan FEP Sejatine stabil, lan PFA muncul.Supaya luwih adaptasi karo kabutuhan pembangunan nasional, Shenzhou R&D ...
    Waca liyane
  • Wang Jun dianugerahi minangka "Impact Zibo" Figure

    Wang Jun dianugerahi minangka "Impact Zibo" Figure

    Tanggal 10 Februari 2021, upacara Penghargaan Tokoh Ekonomi Tahunan "Impact Zibo" kaping telu dianakake ing Teater Radio Zibo.Acara iki dianakake dening Zibo Radio and Television Station, Zibo Enterprise Federation lan Zibo Entrepreneur Association.Miturut kahanan evaluasi lan evaluasi ...
    Waca liyane
  • Salut!Pahlawan - Konferensi penghargaan taunan 2021 saka Dongyue Group

    Salut!Pahlawan - Konferensi penghargaan taunan 2021 saka Dongyue Group

    Ing tanggal 27 Januari, kanthi tema "Salam!Pahlawan", Konferensi penghargaan taunan Dongyue Group 2021 dianakake ing Golden Hall of Dongyue International Hotel, menehi hadiah lan penghargaan kanggo tim lan individu sing menehi kontribusi penting kanggo pangembangan grup kasebut ...
    Waca liyane
  • Proyek wiwitan polimer dhuwur PVDF

    Proyek wiwitan polimer dhuwur PVDF

    Proyèk anyar PVDF 10.000 ton dibukak jam 9.00 ing tanggal 31 Desember 2021. Pimpinan pamaréntah lan luwih saka 300 buruh Dongyue rawuh ing acara iki.Proyek iki minangka bagean penting saka program High End PVDF 55.000 ton perusahaan.Proyek anyar PVDF Dongyue bakal duwe ...
    Waca liyane
  • Shandong Dongyue ngrancang mbangun proyek pendukung rantai industri bahan fluor 90.000 ton / taun

    Shandong Dongyue ngrancang mbangun proyek pendukung rantai industri bahan fluor 90.000 ton / taun

    Shandong Dongyue Chemical Co., Ltd. plans kanggo nandur modal RMB 48,495.12 yuta kanggo mbangun proyek ndhukung 90,000-ton / taun chain industri bahan fluoridated.Proyèk iki jembaré watara 3900m, kalebu pambangunan 25.000 ton/taun R142b lan dhukungan...
    Waca liyane
  • Shandong Huaxia Shenzhou New Materials Co., Ltd., produsen juara produk mulia PVDF lan FEP

    Shandong Huaxia Shenzhou New Materials Co., Ltd., produsen juara produk mulia PVDF lan FEP

    Didegaké ing Juli 2004, Shandong Huaxia Shenzhou New Material Co., Ltd., perusahaan inovatif ing fluorine lan industri silikon ing China, belongs kanggo Dongyue Group lan dumunung ing Dongyue Economic Development Zone, Huantai County, Zibo City, Provinsi Shandong.Shenzhou...
    Waca liyane
12Sabanjure >>> Kaca 1 / 2
Ninggalake Pesen Panjenengan