Big News: DongYue Rangking ing Global R&D Dhaptar Investasi

Bubar, Komisi Eropa ngrilis edisi 2021 saka Papan Skor Investasi R&D Industri Global 2500 paling ndhuwur, sing DongYue rangking 1667th.Ing antarane 2500 perusahaan paling dhuwur, ana 34 perusahaan kimia ing Jepang, 28 ing China, 24 ing Amerika Serikat, 28 ing Eropa, lan 9 ing wilayah liyane.

Dhaptar Investasi

DongYue wis ditempelake gedhe wigati kanggo R&D investasi lan inovasi ing teknologi kanggo akèh taun.Iku fokus ing riset energi anyar, pangayoman lingkungan anyar, lan industri materi anyar, lan wis dibangun taman bahan fluorosilicon kelas donya lan chain lengkap lan klompok ing industri hidrogen membran fluorosilicon.Wis nguwasani pirang-pirang teknologi sing misuwur ing donya lan nggawe prestasi sing luar biasa ing R&D lan produksi refrigeran anyar sing ramah lingkungan, bahan polimer fluorinated, bahan silikon, membran pertukaran ion perfluorinated klor-alkali lan membran pertukaran proton.Produk kasebut akeh didol ing luwih saka 100 negara lan wilayah.

Ing mangsa ngarep, DongYue bakal fokus ing inovasi teknologi lan introduksi bakat, lan akselerasi construction saka 100 milyar-tingkat taman industri fluorosilicon, lan éling sesanti pembangunan "dadi perusahaan account global dihormati saka fluorosilicon, membran lan bahan hidrogen".


Wektu kirim: Jul-18-2022
Ninggalake Pesen Panjenengan