FEP

  • Resin FEP (DS602&611)

    Resin FEP (DS602&611)

    FEP DS602 & DS611 Series minangka copolymer tetrafluoroethylene lan hexafluoropropylene sing bisa diproses leleh tanpa aditif sing nyukupi syarat ASTM D 2116. Seri FEP DS602 & DS611 nduweni stabilitas termal sing apik, inertness kimia sing luar biasa, insulasi listrik sing ora apik, sifat dielektrik, flammability kurang, tahan panas, kateguhan lan keluwesan, koefisien gesekan kurang, karakteristik non-kelet, panyerepan Kelembapan diabaikan lan resistance cuaca banget.

    Cocog karo Q/0321DYS003

  • FEP Resin (DS610) kanggo lapisan insulasi kabel, tabung, film lan kabel otomotif

    FEP Resin (DS610) kanggo lapisan insulasi kabel, tabung, film lan kabel otomotif

    Seri FEP DS610 minangka copolymer tetrafluoroethylene lan hexafluoropropylene sing bisa diolah tanpa aditif sing nyukupi syarat ASTM D 2116. Seri FEP DS610 duwe stabilitas termal sing apik, inertness kimia sing luar biasa, insulasi listrik sing apik, karakteristik non-tuwa, sifat dielektrik sing kurang, flammability, tahan panas, kateguhan lan keluwesan, koefisien gesekan kurang, karakteristik non-kelet, panyerepan Kelembapan diabaikan lan resistance cuaca banget.

    Cocog karo Q/0321DYS003

     

  • Resin FEP (DS610H&618H)

    Resin FEP (DS610H&618H)

    Seri FEP DS618 minangka copolymer tetrafluoroethylene lan hexafluoropropylene sing bisa diproses tanpa aditif sing nyukupi syarat ASTM D 2116. Seri FEP DS618 nduweni stabilitas termal sing apik, inertness kimia sing luar biasa, insulasi listrik sing apik, karakteristik non-tuwa, sifat dielektrik sing kurang, flammability, resistance panas, kateguhan lan keluwesan, koefisien gesekan kurang, karakteristik non-kelet, panyerepan Kelembapan dijarno, lan resistance weather banget. DS618 seri wis resins bobot molekul dhuwur saka indeks nyawiji kurang, karo suhu extrusion kurang, kacepetan extrusion dhuwur kang. 5-8 kaping resin FEP biasa. Iku alus, anti-bledosan, lan nduweni kateguhan sing apik.

    Cocog karo Q/0321DYS 003

  • FEP Resin (DS618) kanggo jaket saka kacepetan dhuwur lan kabel tipis lan kabel

    FEP Resin (DS618) kanggo jaket saka kacepetan dhuwur lan kabel tipis lan kabel

    Seri FEP DS618 minangka copolymer tetrafluoroethylene lan hexafluoropropylene sing bisa diproses tanpa aditif sing nyukupi syarat ASTM D 2116. Seri FEP DS618 nduweni stabilitas termal sing apik, inertness kimia sing luar biasa, insulasi listrik sing apik, karakteristik non-tuwa, sifat dielektrik sing kurang, flammability, resistance panas, kateguhan lan keluwesan, koefisien gesekan kurang, karakteristik non-kelet, panyerepan Kelembapan diabaikan lan resistance cuaca banget.DS618 seri wis resins bobot molekul dhuwur saka indeks nyawiji kurang, karo suhu extrusion kurang, kacepetan extrusion dhuwur kang 5-8 kaping resin FEP biasa.

    Cocog karo Q/0321DYS 003

  • Sawur FEP (DS603A / C) kanggo nutupi lan impregnation

    Sawur FEP (DS603A / C) kanggo nutupi lan impregnation

    FEP Dispersion DS603 punika copolymer saka TFE lan HFP, stabil karo surfaktan non-ionik.Iki menehi produk FEP sing ora bisa diproses kanthi cara tradisional sawetara sifat unik.

    Cocog karo Q/0321DYS 004

  • FEP Powder (DS605) lapisan katup lan pipa, penyemprotan elektrostatik

    FEP Powder (DS605) lapisan katup lan pipa, penyemprotan elektrostatik

    FEP Powder DS605 minangka kopolimer TFE lan HFP, energi ikatan antarane atom karbon lan fluorine dhuwur banget, lan molekul kasebut diisi kanthi atom fluorine, kanthi stabilitas termal sing apik, inertness kimia sing luar biasa, insulasi listrik sing apik, lan koefisien sing kurang. gesekan, lan cara pangolahan termoplastik sing ngidini kelembapan kanggo diproses.FEP njaga sifat fisik ing lingkungan sing ekstrem. Nyedhiyakake resistensi kimia lan permeasi sing apik, kalebu paparan cuaca, cahya. .Bisa dicampur karo bubuk PTFE, kanggo nambah kinerja mesin PTFE.

    Cocog karo Q/0321DYS003

Ninggalake Pesen Panjenengan