Sawur FEP (DS603A / C) kanggo nutupi lan impregnation

katrangan singkat:

FEP Dispersion DS603 punika copolymer saka TFE lan HFP, stabil karo surfaktan non-ionik.Iki menehi produk FEP sing ora bisa diproses kanthi cara tradisional sawetara sifat unik.

Cocog karo Q/0321DYS 004


Detail Produk

Tag produk

FEP Sawur DS603 punika copolymer saka TFE lan HFP, stablized karo surfaktan non-ionik.Iku endow produk FEP kang ora bisa diproses dening cara tradisional sawetara properties.The unik resin ing emulsion punika plastik termoplastik nyata karo karakteristik pinunjul khas Resin fluoride: Bisa digunakake ing suhu nganti 200 ℃ terus-terusan, suhu operasi maksimum punika 240 ℃.Iku intert kanggo meh kabeh kimia industri lan pelarut.Produk kasebut duwe stabilitas termal sing apik, tahan korosi, intertness kimia sing apik, insulasi listrik sing apik, lan koefisien gesekan sing kurang.

Cocog karo Q/0321DYS 004

FEP-603-1

Indeks Teknis

Item Unit DS603 Metode/Standar Tes
Penampilan / A C
Indeks Leleh g / 10 min 0.8-10.0 3.0-8.0 GB/T3682
Padat % 50.0±2.0 /
Konsentrasi surfaktan % 6.0±2.0 /
Nilai PH / 8.0±1.0 9.0±1.0 GB/T9724

Aplikasi

Bisa digunakake kanggo nutupi, impregnation.Iku uga cocok kanggo Processing saka akeh produk, kalebu panas tahan PTFE impregnated serat lumahing nutupi, PWB, utawa bahan jampel electrical, film injeksi, utawa bahan isolasi kimia, uga PTFE / FEP bebarengan. sambungan nyawiji adhesive.Cairan uga bisa digunakake kanggo modulasi lapisan logam landasan sing ndasari, lan kanggo produksi lapisan antifouling komposit kain kaca, lan komposit polimida minangka membran insulasi dhuwur. Ing kono, DS603C utamane digunakake kanggo lapisan film siji-sisih.

aplikasi

manungsa waé

1. Suhu Processing ngirim ora ngluwihi 400 ℃ kanggo nyegah gas beracun saka ngeculake.

2.Stiring produk disimpen loro utawa ana tines sasi kanggo supaya sembarang udan bisa.

Paket, Transportasi lan Panyimpenan

1. Dikempalken ing drum plastik.Bobot net yaiku 25kg saben drum.

2. Disimpen ing panggonan sing resik lan garing. Kisaran suhu 5 ℃ ~ 30 ℃.

3.Produk kasebut diangkut miturut produk sing ora mbebayani, supaya ora panas, kelembapan utawa kejut sing kuwat.

packing (2)
packing (1)

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • produkkategori

    Ninggalake Pesen Panjenengan