PVDF (DS2011) bubuk kanggo nutupi

katrangan singkat:

PVDF Powder DS2011 minangka homopolimer saka vinylidene fluoride kanggo coating.DS2011 duwe resistance korosi kimia nggoleki, sinar ultraviolet nggoleki lan resistance raditivity energi dhuwur.

Ikatan karbon fluorine sing kondhang minangka kondisi dhasar sing bisa njamin keterlaluan lapisan karbon fluorine amarga ikatan fluorokarbon minangka salah sawijining ikatan paling kuat ing alam, sing luwih dhuwur isi fluorine saka lapisan karbon fluorine, tahan cuaca lan daya tahan lapisan luwih apik.DS2011 lapisan karbon fluorine nuduhake resistance cuaca ruangan banget lan resistance tuwa banget, DS2011 lapisan karbon fluorine bisa nglindhungi marang udan, Kelembapan, suhu dhuwur, cahya ultraviolet, oksigen, polutan online, owah-owahan iklim, kanggo entuk tujuan pangayoman long-term.

Cocog karo Q/0321DYS014


Detail Produk

Tag produk

PVDF Powder DS2011 minangka homopolimer saka vinylidene fluoride kanggo coating.DS2011 duwe resistance korosi kimia nggoleki, sinar ultraviolet nggoleki lan resistance raditivity energi dhuwur.

Ikatan karbon fluorine sing kondhang minangka kondisi dhasar sing bisa njamin keterlaluan lapisan karbon fluorine amarga ikatan fluorokarbon minangka salah sawijining ikatan paling kuat ing alam, sing luwih dhuwur isi fluorine saka lapisan karbon fluorine, tahan cuaca lan daya tahan lapisan luwih apik.DS2011 lapisan karbon fluorine nuduhake resistance cuaca ruangan banget lan resistance tuwa banget, DS2011 lapisan karbon fluorine bisa nglindhungi marang udan, Kelembapan, suhu dhuwur, cahya ultraviolet, oksigen, polutan online, owah-owahan iklim, kanggo entuk tujuan pangayoman long-term.

PVDF2011-(2)

Biasane polimer semi-kristal sing kira-kira.50% amorf.Nduwe struktur sing reguler kanthi umume unit VDF digabungake saka sirah-kanggo-buntut kanthi persentase unit monomer sing sithik banget sing disambungake kanthi head-to-head.

Cocog karo Q/0321DYS014

Indeks Teknis

Item Unit DS2011 Metode/Standar Tes
Penampilan / Wêdakakêna putih /
ambune / tanpa /
Kasebar Fineness, ≤ μm 25 GB / T6753.1-2007
Indeks Leleh g / 10 min 0.5-2.0 GB/T3682
Kapadhetan relatif / 1.75-1.77 GB/T1033

Aplikasi

Resin digunakake kanggo ngasilake lapisan fluorokarbon, lapisan PVDF duwe resistensi UV paling apik tinimbang polimer sing digunakake ing lapisan saiki.Ikatan karbon-fluorin minangka salah sawijining ikatan kimia paling kuat sing dikenal.Ikatan kasebut menehi lapisan adhedhasar resin PVDF tahan bandel kanggo kapur lan erosi, uga kanggo polutan industri lan atmosfer sing atos.

aplikasi
aplikasi2

manungsa waé

Tansah produk iki saka suhu dhuwur kanggo nyegah gas beracun ngeculake ing suhu ndhuwur 350 ℃.

Paket, Transportasi lan Panyimpenan

1. Dikemas ing tas antistatik, 250kg / tas.
2.Disimpen ing panggonan sing resik lan garing, lan sawetara suhu 5-30 ℃. Avoid kontaminasi saka bledug lan Kelembapan.
3.Prodhuk kudu diangkut minangka produk non-mbebayani, ngindhari panas, Kelembapan lan kejut kuwat.

178

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • produkkategori

    Ninggalake Pesen Panjenengan