FEP Resin (DS610) kanggo lapisan insulasi kabel, tabung, film lan kabel otomotif

katrangan singkat:

Seri FEP DS610 minangka copolymer tetrafluoroethylene lan hexafluoropropylene sing bisa diolah tanpa aditif sing nyukupi syarat ASTM D 2116. Seri FEP DS610 duwe stabilitas termal sing apik, inertness kimia sing luar biasa, insulasi listrik sing apik, karakteristik non-tuwa, sifat dielektrik sing kurang, flammability, tahan panas, kateguhan lan keluwesan, koefisien gesekan kurang, karakteristik non-kelet, panyerepan Kelembapan diabaikan lan resistance cuaca banget.

Cocog karo Q/0321DYS003

 


Detail Produk

Tag produk

Seri FEP DS610 minangka copolymer tetrafluoroethylene lan hexafluoropropylene sing bisa diolah tanpa aditif sing nyukupi syarat ASTM D 2116. Seri FEP DS610 duwe stabilitas termal sing apik, inertness kimia sing luar biasa, insulasi listrik sing apik, karakteristik non-tuwa, sifat dielektrik sing kurang, flammability, tahan panas, kateguhan lan keluwesan, koefisien gesekan kurang, karakteristik non-kelet, panyerepan Kelembapan diabaikan lan resistance cuaca banget.

Cocog karo Q/0321DYS003

FEP-RESIN---DS602-DS612-DS611-DS610

Indeks Teknis

Item Unit 610A 610B Metode/Standar Tes
Penampilan / Partikel tembus, kanthi impurities kayata lebu logam lan wedhi, ngemot titik persentase partikel ireng katon kurang saka 1% HG/T 2904
Indeks Leleh g / 10 min 5.1-8.0 8.1-12.0 ASTM D2116
Kekuwatan Tarik, ≥ MPa 22 ASTM D638
Elongation ing break, ≥ % 310 ASTM D638
Gravitasi relatif / 2.12-2.17 ASTM 792
Titik Lebur 265±10 ASTM D4591
Konstanta dielektrik (106Hz), ≤ / 2.15 ASTM D1531
Faktor Dissipation (106Hz), ≤ / 7.0×10-4 ASTM D1531
Ketahanan Retak Tekanan Panas / / HG/T 2904
MIT≥ siklus / ASTM/D2176

Aplikasi

Ekstrusi diproses kanggo resin jinis umum, utamane digunakake kanggo lapisan insulasi kabel, tabung, film lan kabel otomotif.

Aplikasi-(2)
Aplikasi-(3)
Aplikasi-(1)

manungsa waé

Suhu pangolahan ngirim ora ngluwihi 420 ℃, kanggo nyegah gas beracun saka ngeculake.

Paket, Transportasi lan Panyimpenan

1.Dikempalken ing kantong plastik saka 25kgs net saben.

2. Disimpen ing panggonan sing resik, kelangan lan garing, supaya ora kontaminasi saka zat asing kayata bledug lan kelembapan.

3.Nontoxic, noninflammable, inexplosive, ora karat, produk diangkut miturut produk non-mbebayani.

15
packing (1)

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • produkkategori

    Ninggalake Pesen Panjenengan