VDF

katrangan singkat:

Vinylidene fluoride (VDF) biasane ora ana warna, ora beracun, lan gampang kobong, lan nduweni mambu eter sing sithik. monomer utawa polimer lan sintesis intermediate.
Standar eksekusi: Q/0321DYS 007


Detail Produk

Tag produk

Vinylidene fluoride (VDF) biasane ora ana warna, ora beracun, lan gampang kobong, lan nduweni mambu eter sing sithik. monomer utawa polimer lan sintesis intermediate.
Standar eksekusi: Q/0321DYS 007

罐体vdf

Indeks Teknis

Item Unit Indeks
Produk High-grade
Penampilan / Gas sing ora ana warna sing gampang kobong, kanthi aroma eter sing sithik.
Kemurnian, ≥ 99.99
Kelembapan, ≤ ppm 100
Isi sing ngemot oksigen, ≤ ppm 30
Asam (adhedhasar HC1), ≤ mg/kg No

Sifat Fisik lan Kimia

<

ltem Unit Indeks
Jeneng Kimia / 1,1-Difluoroetilena
CAS / 75-38-7
Formula Molekul / CH₂CF₂
Formula Struktural / CH₂=CF₂
Bobot Molekul g/mol 64.0
Titik didih (101.3Kpa) -85.7
Titik Fusion -144
Suhu Kritis 29.7
Tekanan Kritis Kpa 4458.3
Kapadhetan Cairan (23,6 ℃) g/ml 0.617
Tekanan uap (20 ℃) Kpa 3594.33
Limit bledosan ing Udhara (Vblume) 5.5-21.3
Tbxicity LC50 ppm 128000
Label Bahaya / 2.1 (Gas sing gampang kobong)

Aplikasi

VDF minangka monomer sing ngemot fluorine sing penting, bisa nyiyapake resin fluorida polyvinylidene (PVDF) liwat polimerisasi tunggal, lan nyiapake fluororub F26 liwat polimerisasi karo perfluoropropene, utawa fluororub F246 kanthi polimerisasi karo tetrafluoroethylene lan perfluoropropene. minangka pestisida lan pelarut khusus.

Paket, Transportasi lan Panyimpenan

1. Vinylidene fluoride (VDF) kudu disimpen ing tank karo interlayer kang diisi karo uyah chilled, tetep sumber saline chilled tanpa breakage.

2. Vinylidene fluoride (VDF) dilarang ngisi menyang silinder baja.Yen mbutuhake silinder baja kanggo kemasan, kudu nggunakake silinder baja khusus sing digawe saka bahan tahan suhu rendah.

3 .Silinder baja diisi karo vinylidene fluoride (VDF) kudu dilengkapi tutup safety sing tightly ngaco ing transportasi, tetep saka geni.Should nggunakke piranti sunshade nalika diangkut ing mangsa panas, nglindhungi saka cahya srengenge.Silinder baja kudu dimuat lan dibongkar kanthi entheng, supaya ora ana geter lan tabrakan.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • produkkategori

    Ninggalake Pesen Panjenengan