FKM (Kopolimer)fluoroelastomer Gum-26

katrangan singkat:

Seri kopolimer FKM Gum-26 minangka kopolimer saka vinylidenefluoride lan hexafluoropropylene, sing isi fluorine luwih saka 66%. sing bisa digunakake ing bidang industri otomotif

Standar eksekusi: Q/0321DYS005


Detail Produk

Tag produk

Seri kopolimer FKM Gum-26 minangka kopolimer saka vinylidenefluoride lan hexafluoropropylene, sing isi fluorine luwih saka 66%. sing bisa digunakake ing bidang industri otomotif

Standar eksekusi: Q/0321DYS005

FKM26-(3)

Indeks Teknis

Item 26M Metode/Standar Tes
Kapadhetan, g/cm³ 1,82±0,02 GB/T 533
Viskositas Mooney, ML(1+10)121 ℃ 20-25
30-35
55-60
60-66
GB / T 1232-1
Kekuwatan tarik, MPa≥ 12 GB/T 528
Elongation ing break, %≥ 180 GB/T 528
Set Kompresi (200 ℃, 70h), %≤ 15 GB/T 7759
Kandungan Fluor,% 66 /
Karakteristik lan Aplikasi Prosesi sing apik kanggo ekstrusi
lan ngecor injeksi
/

Cathetan:Sistem vulkanisasi ing ndhuwur yaiku bisphenol AF

Panganggone produk

Digunakake kanggo manufaktur mesin cuci, gasket, O-ring, V-ring, segel lenga, diafragma, pipa karet, sarung kabel, kain insulasi panas, piring katup, sambungan ekspansi, gulungan karet, lapisan lan dempul vulkanisasi suhu kamar pasty nalika tahan. suhu dhuwur, bahan bakar (bahan bakar otomatis), lenga pelumas (lenga sintetik), cairan (macem-macem pelarut non-polar).karat (asam, alkali), oksidator kuwat (oleum), ozon, radiasi lan cuaca.

applicatino

manungsa waé

1. FKM nduweni stabilitas panas apik ing 200 ℃. Iku bakal generate tilak bosok yen sijine ing 200-300 ℃ kanggo dangu, lan kacepetan decomposing accelerates ing ndhuwur 320 ℃, produk bosok utamané beracun hidrogen fluoride lan fluorocarbon organik senyawa.Nalika karet fluorous mentahan ketemu geni, bakal ngeculake hidrogen fluoride beracun lan senyawa organik fluorocarbon.

2. FKM ora bisa dicampur karo wêdakakêna logam kayata bubuk aluminium lan bubuk magnesium, utawa luwih saka 10% senyawa amina, yen kedadeyan kasebut, suhu bakal muncul lan sawetara unsur bakal bereaksi karo FKM, sing bakal ngrusak peralatan lan operator.

Paket, Transportasi lan Panyimpenan

1.FKM wis dikempalken ing tas plastik PE, lan banjur dimuat menyang karton, bobot net saben karton punika 20kg.

2.FKM disimpen ing warehouse resik, garing lan kelangan.Iku diangkut miturut bahan kimia non-mbebayani, lan kudu tetep adoh saka sumber polusi, Sunshine lan banyu sak transportasi.

FKM26-(1)
FKM26-(4)

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • produkkategori

    Ninggalake Pesen Panjenengan