PVDF

  • PVDF (DS2011) bubuk kanggo nutupi

    PVDF (DS2011) bubuk kanggo nutupi

    PVDF Powder DS2011 minangka homopolimer saka vinylidene fluoride kanggo coating.DS2011 duwe resistance korosi kimia nggoleki, sinar ultraviolet nggoleki lan resistance raditivity energi dhuwur.

    Ikatan karbon fluorine sing kondhang minangka kondisi dhasar sing bisa njamin keterlaluan lapisan karbon fluorine amarga ikatan fluorokarbon minangka salah sawijining ikatan paling kuat ing alam, sing luwih dhuwur isi fluorine saka lapisan karbon fluorine, tahan cuaca lan daya tahan lapisan luwih apik.DS2011 lapisan karbon fluorine nuduhake resistance cuaca ruangan banget lan resistance tuwa banget, DS2011 lapisan karbon fluorine bisa nglindhungi marang udan, Kelembapan, suhu dhuwur, cahya ultraviolet, oksigen, polutan online, owah-owahan iklim, kanggo entuk tujuan pangayoman long-term.

    Cocog karo Q/0321DYS014

  • PVDF(DS202D) Resin Kanggo Lithium Baterei Elektroda Bahan Binder

    PVDF(DS202D) Resin Kanggo Lithium Baterei Elektroda Bahan Binder

    Wêdakakêna PVDF DS202D minangka homopolimer saka vinylidene fluoride, sing bisa digunakake kanggo bahan pengikat elektroda ing baterei lithium. gampang film-forming.Material elektroda kang digawe dening PVDF DS202D nduweni stabilitas kimia apik, stabilitas suhu lan processability apik.

    Cocog karo Q/0321DYS014

  • Resin PVDF Kanggo Proses Membran Serat Berongga (DS204&DS204B)

    Resin PVDF Kanggo Proses Membran Serat Berongga (DS204&DS204B)

    Wêdakakêna PVDF DS204 / DS204B minangka homopolimer saka vinylidene fluoride kanthi kelarutan sing apik lan cocok kanggo manufaktur membran PVDF kanthi proses larut lan langsir.Resistance korosi sing dhuwur kanggo asam, alkali, oksidator sing kuwat lan halogen. Kinerja stabilitas kimia sing apik karo hidrokarbon alifatik, alkohol lan pelarut organik liyane.PVDF nduweni anti-y-ray, radiasi ultraviolet lan resistensi penuaan sing apik.Film kasebut ora bakal rapuh lan retak nalika diselehake ing njaba kanggo wektu sing suwe.Fitur sing paling penting saka PVDF yaiku hidrofobik sing kuat, sing ndadekake bahan sing cocog kanggo proses pamisahan kayata distilasi membran lan penyerapan membran. Uga nduweni sifat khusus kayata sifat piezoelektrik, dielektrik lan termoelektrik. saka pamisahan membran.

    Cocog karo Q/0321DYS014

  • Resin PVDF Kanggo injeksi lan ekstrusi (DS206)

    Resin PVDF Kanggo injeksi lan ekstrusi (DS206)

    PVDF DS206 minangka homopolimer saka vinylidene fluoride, sing nduweni viskositas leleh sing kurang .DS206 minangka salah sawijining jenis fluoropolymers termoplastik. Nduwe kekuatan mekanik lan kateguhan sing apik, tahan korosi kimia sing apik lan cocok kanggo ngasilake produk PVDF kanthi injeksi, ekstrusi lan teknologi pangolahan liyane .

    Cocog karo Q/0321DYS014

Ninggalake Pesen Panjenengan