FKM (Terpolimer) fluoroelastomer Gum-246

katrangan singkat:

Seri Fluoroelastomer FKM Terpolymer Gum-246 yaiku terpolimer saka vinylidenefluoride, tetrafluoroethylene lan hexafluoropropylene. kanggo dangu, ing 320 ℃ kanggo wektu cendhak.Properti lenga anti lan anti asam luwih apik tinimbang FKM-26, resistance saka FKM246 kanggo lenga, ozon, radiation, listrik lan flamer padha karo FKM26.

Standar eksekusi: Q/0321DYS 005


Detail Produk

Tag produk

Seri Fluoroelastomer FKM Terpolymer Gum-246 yaiku terpolimer saka vinylidenefluoride, tetrafluoroethylene lan hexafluoropropylene. kanggo dangu, ing 320 ℃ kanggo wektu cendhak.Properti lenga anti lan anti asam luwih apik tinimbang FKM-26, resistance saka FKM246 kanggo lenga, ozon, radiation, listrik lan flamer padha karo FKM26.

Standar eksekusi: Q/0321DYS 005

FKM246-(2)

Spesifikasi Mutu

Item 246 Metode/Standar Tes
Kapadhetan, g/cm³ 1,86±0,02 GB/T533
Viskositas Mooney, ML(1+10)121 ℃ 25-30 GB / T1232-1
45-50
55-60
65-70
Kekuwatan tarik, MPa≥ 12 GB/T528
Elongation ing break, %≥ 180 GB/T528
Set Kompresi (200 ℃, 70h), %≤ 25 GB/T7759
Kandungan Fluor,% 68.5 /
Karakteristik lan Aplikasi Produk karet normal /

Cathetan: Sistem vulkanisasi ing ndhuwur yaiku bisphenol AF

Panganggone produk

FKM246 digunakake akeh ing otomotif, mesin, petrokimia, lan lapangan liyane. Contone, bahan segel dinamis sistem hidrolik lan sistem pelumasan; digunakake ing peralatan pengeboran lan pipa minyak; industri kimia kanggo peralatan, sambungan pipa fleksibel, liner pompa. utawa bahan sealing tahan karat, digawe saka pipa kanggo nggawa pelarut utawa media liyane, kayata korosi.

applicatino

manungsa waé

1.Fluoroelastomer terpolymer karet nduweni stabilitas panas apik ing 200℃.Iku bakal generate tilak bosok yen kang sijine ing 200-300'C kanggo dangu, lan kacepetan decomposing sawijining accelerates ing ndhuwur 320℃, produk bosok utamané beracun hidrogen fluoride lan senyawa organik fluorokarbon.Nalika karet fluorous mentah ketemu geni, bakal ngeculake hidrogen fluorida lan senyawa organik fluorokarbon beracun.

2.FKM ora bisa dicampur karo wêdakakêna logam kayata wêdakakêna aluminium lan wêdakakêna magnesium, utawa senyawa amina over10%, yen kedadeyan kasebut, suhu bakal muncul lan sawetara unsur bakal bereaksi karo FKM, sing bakal ngrusak peralatan lan operator.

Paket, Transportasi lan Panyimpenan

1.FKM wis dikempalken ing tas plastik PE, lan banjur dimuat menyang karton, bobot net saben karton punika 20kg.

2.FKM disimpen ing warehouse resik, garing lan kelangan.Iku diangkut miturut bahan kimia non-mbebayani, lan kudu tetep adoh saka sumber polusi, Sunshine lan banyu sak transportasi.

FKM246-(3)
FKM26-(4)

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • produkkategori

    Ninggalake Pesen Panjenengan