FKM kandungan Fluor Tinggi (70%)

katrangan singkat:

Seri Fluoroelastomer FKM Terpolymer Gum-246 minangka terpolymer saka vinylidenefluoride, tetrafluoroethylene lan hexafluoropropylene. Amarga isi fluorine sing dhuwur, karet vulkanisir nduweni sifat anti minyak sing apik lan stabilitas termal sing dhuwur. Uga nduweni sifat mekanik sing apik lan bisa digunakake ing 275 ℃ Kanggo wektu sing suwe, ing 320 ℃ kanggo wektu sing cendhak. Properti lenga anti lan anti asam luwih apik tinimbang FKM-26, resistensi FKM246 kanggo lenga, ozon, radiasi, listrik lan flamer padha karo FKM26.

Standar eksekusi: Q/0321DYS 005


Detail Produk

Tag produk

Seri Fluoroelastomer FKM Terpolymer Gum-246 minangka terpolymer saka vinylidenefluoride, tetrafluoroethylene lan hexafluoropropylene. Amarga isi fluorine sing dhuwur, karet vulkanisir nduweni sifat anti minyak sing apik lan stabilitas termal sing dhuwur. Uga nduweni sifat mekanik sing apik lan bisa digunakake ing 275 ℃ Kanggo wektu sing suwe, ing 320 ℃ kanggo wektu sing cendhak. Properti lenga anti lan anti asam luwih apik tinimbang FKM-26, resistensi FKM246 kanggo lenga, ozon, radiasi, listrik lan flamer padha karo FKM26.

Standar eksekusi: Q/0321DYS 005

FKM246-(3)

Spesifikasi Mutu

Item 246G Metode/Standar Tes
Kapadhetan, g/cm³ 1,89±0,02 GB/T533
Viskositas Mooney, ML(1+10)121 ℃ 50-60 GB / T1232-1
Kekuwatan tarik, MPa≥ 12 GB/T528
Elongation ing break, %≥ 180 GB/T528
Set Kompresi (200 ℃, 70h),%≤ 30 GB/T7759
Kandungan Fluor,% 70 /
Karakteristik lan Aplikasi resistance kimia apik lan resistance Cairan /

Cathetan: Sistem vulkanisasi ing ndhuwur yaiku bisphenol AF

Panganggone produk

FKM246 digunakake akeh ing otomotif, mesin, petrokimia, lan lapangan liyane. Contone, bahan segel statis / dinamis pesawat saka sistem hidrolik lan sistem pelumasan; digunakake ing peralatan pengeboran lan pipa minyak; industri kimia kanggo peralatan, sambungan pipa fleksibel, liner saka pompa utawa bahan sealing tahan karat, digawe saka pipa kanggo nggawa pelarut utawa media liyane, kayata karat.

manungsa waé

1. Fluoroelastomer terpolymer karet nduweni stabilitas panas apik ing 200 ℃. Iku bakal generate tilak bosok yen kang sijine ing 200-300'C kanggo dangu, lan kacepetan decomposing sawijining accelerates ing ndhuwur 320 ℃, produk bosok utamané beracun hidrogen fluoride lan senyawa organik fluorokarbon. Nalika karet fluorous mentah ketemu geni, bakal ngeculake hidrogen fluorida lan senyawa organik fluorokarbon beracun.

2.FKM ora bisa dicampur karo wêdakakêna logam kayata wêdakakêna aluminium lan wêdakakêna magnesium, utawa over10% senyawa amine, yen mengkono, suhu bakal njedhul lan sawetara unsur bakal reaksi karo FKM, kang bakal ngrusak peralatan lan operator.

Paket, Transportasi lan Panyimpenan

1.FKM wis dikempalken ing tas plastik PE, banjur dimuat menyang karton, bobot net saben karton punika 20kg.

2.FKM disimpen ing warehouse resik, garing lan kelangan.Iku diangkut miturut bahan kimia non-mbebayani, lan kudu tetep adoh saka sumber polusi, Sunshine lan banyu sak transportasi.

FKM246-(3)
FKM26-(4)

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • produkkategori

    Ninggalake Pesen Panjenengan