Resin FEP (DS602&611)

katrangan singkat:

FEP DS602 & DS611 Series minangka copolymer tetrafluoroethylene lan hexafluoropropylene sing bisa diproses leleh tanpa aditif sing nyukupi syarat ASTM D 2116. Seri FEP DS602 & DS611 nduweni stabilitas termal sing apik, inertness kimia sing luar biasa, insulasi listrik sing ora apik, sifat dielektrik, flammability kurang, resistance panas, kateguhan lan keluwesan, koefisien gesekan kurang, karakteristik non-kelet, panyerepan Kelembapan dijarno lan resistance cuaca banget.

Cocog karo Q/0321DYS003


Detail Produk

Tag produk

FEP DS602 & DS611 Series minangka copolymer tetrafluoroethylene lan hexafluoropropylene sing bisa diproses leleh tanpa aditif sing nyukupi syarat ASTM D 2116. Seri FEP DS602 & DS611 nduweni stabilitas termal sing apik, inertness kimia sing luar biasa, insulasi listrik sing ora apik, sifat dielektrik, flammability kurang, resistance panas, kateguhan lan keluwesan, koefisien gesekan kurang, karakteristik non-kelet, panyerepan Kelembapan dijarno lan resistance cuaca banget.

Cocog karo Q/0321DYS003

FEP-RESIN---DS602-DS612-DS611-DS610

Indeks Teknis

Item Unit DS602 DS611 Metode/Standar Tes
Penampilan / Partikel tembus, kanthi impurities kayata lebu logam lan wedhi, ngemot titik persentase partikel ireng katon kurang saka 1% HG/T 2904
Indeks Leleh g / 10 min 0.8-2.0 2.1-5.0 ASTM D2116
Kekuwatan Tarik, ≥ MPa 28 26 ASTM D638
Elongation ing break, ≥ % 320 310 ASTM D638
Gravitasi relatif / 2.12-2.17 ASTM 792
Titik Lebur 265±10 ASTM D4591
Konstanta dielektrik (106Hz), ≤ / 2.15 ASTM D1531
Faktor Dissipation (106Hz), ≤ / 7.0×10-4 ASTM D1531
Ketahanan Retak Tekanan Panas / Ora krasa HG/T 2904
MIT≥ siklus / ASTM/D2176

Aplikasi

DS611: Kaku panas plastik tahan retak, utamané kanggo lapisan insulasi kabel lan tabung lancip-dinding.

DS602: Resin indeks leleh sing kurang lan plastik cetakan tahan kaku panas, digunakake kanggo tahan kaku sing mbutuhake lan pangolahan kacepetan kurang utawa medium, utamane kanggo tabung, pompa, katup, pipa lan lapisan, lapisan insulasi kawat.

Aplikasi-(2)
Aplikasi-(3)
Aplikasi-(1)

manungsa waé

Suhu pangolahan ngirim ora ngluwihi 420 ℃, kanggo nyegah gas beracun saka ngeculake.

Paket, Transportasi lan Panyimpenan

1.Dikempalken ing kantong plastik saka 25kgs net saben.

2. Disimpen ing panggonan sing resik, kelangan lan garing, supaya ora kontaminasi saka zat asing kayata bledug lan kelembapan.

3.Nontoxic, noninflammable, inexplosive, ora karat, produk diangkut miturut produk non-mbebayani.

15
packing (1)

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • produkkategori

    Ninggalake Pesen Panjenengan