Produk

  • VDF

    VDF

    Vinylidene fluoride (VDF) biasane ora ana warna, ora beracun, lan gampang kobong, lan nduweni mambu eter sing sithik. monomer utawa polimer lan sintesis intermediate.
    Standar eksekusi: Q/0321DYS 007

  • Resin FEP (DS602&611)

    Resin FEP (DS602&611)

    FEP DS602 & DS611 Series minangka copolymer tetrafluoroethylene lan hexafluoropropylene sing bisa diproses leleh tanpa aditif sing nyukupi syarat ASTM D 2116. Seri FEP DS602 & DS611 nduweni stabilitas termal sing apik, inertness kimia sing luar biasa, insulasi listrik sing ora apik, sifat dielektrik, flammability kurang, resistance panas, kateguhan lan keluwesan, koefisien gesekan kurang, karakteristik non-kelet, panyerepan Kelembapan dijarno lan resistance cuaca banget.

    Cocog karo Q/0321DYS003

  • FEP Resin (DS610) kanggo lapisan insulasi kabel, tabung, film lan kabel otomotif

    FEP Resin (DS610) kanggo lapisan insulasi kabel, tabung, film lan kabel otomotif

    Seri FEP DS610 minangka copolymer tetrafluoroethylene lan hexafluoropropylene sing bisa diproses tanpa aditif sing nyukupi syarat ASTM D 2116. Seri FEP DS610 duwe stabilitas termal sing apik, inertness kimia sing luar biasa, insulasi listrik sing apik, karakteristik non-tuwa, sifat dielektrik sing kurang, flammability, resistance panas, kateguhan lan keluwesan, koefisien gesekan kurang, karakteristik non-kelet, panyerepan Kelembapan diabaikan lan resistance cuaca banget.

    Cocog karo Q/0321DYS003

     

  • Resin FEP (DS610H&618H)

    Resin FEP (DS610H&618H)

    Seri FEP DS618 minangka copolymer tetrafluoroethylene lan hexafluoropropylene sing bisa diproses tanpa aditif sing nyukupi syarat ASTM D 2116. Seri FEP DS618 nduweni stabilitas termal sing apik, inertness kimia sing luar biasa, insulasi listrik sing apik, karakteristik non-tuwa, sifat dielektrik sing kurang, flammability, resistance panas, kateguhan lan keluwesan, koefisien gesekan kurang, karakteristik non-kelet, panyerepan Kelembapan dijarno, lan resistance weather banget. DS618 seri wis resins bobot molekul dhuwur saka indeks nyawiji kurang, karo suhu extrusion kurang, kacepetan extrusion dhuwur kang. 5-8 kaping resin FEP biasa. Iku alus, anti-bledosan, lan nduweni kateguhan sing apik.

    Cocog karo Q/0321DYS 003

  • FEP Resin (DS618) kanggo jaket saka kacepetan dhuwur lan kabel tipis lan kabel

    FEP Resin (DS618) kanggo jaket saka kacepetan dhuwur lan kabel tipis lan kabel

    Seri FEP DS618 minangka copolymer tetrafluoroethylene lan hexafluoropropylene sing bisa diolah tanpa aditif sing nyukupi syarat ASTM D 2116. Seri FEP DS618 nduweni stabilitas termal sing apik, inertness kimia sing luar biasa, insulasi listrik sing apik, karakteristik non-tuwa, sifat dielektrik sing kurang, flammability, tahan panas, kateguhan lan keluwesan, koefisien gesekan kurang, karakteristik non-kelet, panyerepan Kelembapan diabaikan lan resistance cuaca banget.seri DS618 wis resins bobot molekul dhuwur saka indeks nyawiji kurang, karo suhu extrusion kurang, kacepetan extrusion dhuwur kang 5-8 kaping resin FEP biasa.

    Cocog karo Q/0321DYS 003

  • Sawur FEP (DS603A / C) kanggo nutupi lan impregnation

    Sawur FEP (DS603A / C) kanggo nutupi lan impregnation

    FEP Dispersion DS603 punika copolymer saka TFE lan HFP, stabil karo surfaktan non-ionik.Iki menehi produk FEP sing ora bisa diproses kanthi cara tradisional sawetara sifat unik.

    Cocog karo Q/0321DYS 004

  • FEP Powder (DS605) lapisan katup lan pipa, penyemprotan elektrostatik

    FEP Powder (DS605) lapisan katup lan pipa, penyemprotan elektrostatik

    FEP Powder DS605 minangka kopolimer TFE lan HFP, energi ikatan antarane atom karbon lan fluorin dhuwur banget, lan molekul kasebut diisi kanthi atom fluorine, kanthi stabilitas termal sing apik, inertness kimia sing luar biasa, insulasi listrik sing apik, lan koefisien sing kurang. gesekan, lan cara pangolahan termoplastik sing ngidini kelembapan kanggo diproses.FEP njaga sifat fisik ing lingkungan sing ekstrem. Nyedhiyakake resistensi kimia lan permeasi sing apik, kalebu paparan cuaca, cahya. .Bisa dicampur karo bubuk PTFE, kanggo nambah kinerja mesin PTFE.

    Cocog karo Q/0321DYS003

  • PVDF (DS2011) bubuk kanggo nutupi

    PVDF (DS2011) bubuk kanggo nutupi

    PVDF Powder DS2011 minangka homopolimer saka vinylidene fluoride kanggo coating.DS2011 duwe resistance korosi kimia nggoleki, sinar ultraviolet nggoleki lan resistance raditivity energi dhuwur.

    Ikatan karbon fluorine sing kondhang minangka kondisi dhasar sing bisa njamin keterlaluan lapisan karbon fluorine amarga ikatan fluorokarbon minangka salah sawijining ikatan paling kuat ing alam, sing luwih dhuwur isi fluorine saka lapisan karbon fluorine, tahan cuaca lan daya tahan lapisan luwih apik.DS2011 lapisan karbon fluorine nuduhake resistance cuaca ruangan banget lan resistance tuwa banget, DS2011 lapisan karbon fluorine bisa nglindhungi marang udan, Kelembapan, suhu dhuwur, cahya ultraviolet, oksigen, polutan online, owah-owahan iklim, kanggo entuk tujuan pangayoman long-term.

    Cocog karo Q/0321DYS014

  • PVDF(DS202D) Resin Kanggo Lithium Baterei Elektroda Bahan Binder

    PVDF(DS202D) Resin Kanggo Lithium Baterei Elektroda Bahan Binder

    Wêdakakêna PVDF DS202D minangka homopolimer saka vinylidene fluoride, sing bisa digunakake kanggo bahan pengikat elektroda ing baterei lithium. gampang film-forming.Material elektroda kang digawe dening PVDF DS202D nduweni stabilitas kimia apik, stabilitas suhu lan processability apik.

    Cocog karo Q/0321DYS014

  • Resin PVDF Kanggo Proses Membran Serat Berongga (DS204&DS204B)

    Resin PVDF Kanggo Proses Membran Serat Berongga (DS204&DS204B)

    Wêdakakêna PVDF DS204 / DS204B minangka homopolimer saka vinylidene fluoride kanthi kelarutan sing apik lan cocok kanggo manufaktur membran PVDF kanthi proses larut lan langsir.Resistance korosi dhuwur kanggo asam, alkali, oxidizers kuwat lan halogens.Good kinerja stablity kimia karo hidrokarbon alifatik, alkohol lan solvents.PVDF organik wis anti-y-ray banget, radiation ultraviolet lan resistance tuwa.Film kasebut ora bakal rapuh lan retak nalika diselehake ing njaba kanggo wektu sing suwe.Fitur paling penting saka PVDF yaiku hidrofobik sing kuwat, sing ndadekake bahan sing cocog kanggo proses pamisahan kayata distilasi membran lan penyerapan membran. Uga nduweni sifat khusus kayata sifat piezoelektrik, dielektrik lan termoelektrik. saka pamisahan membran.

    Cocog karo Q/0321DYS014

  • Resin PVDF Kanggo injeksi lan ekstrusi (DS206)

    Resin PVDF Kanggo injeksi lan ekstrusi (DS206)

    PVDF DS206 minangka homopolimer saka vinylidene fluoride, sing nduweni viskositas leleh sing kurang .DS206 minangka salah sawijining jenis fluoropolymers termoplastik. Nduwe kekuatan mekanik lan kateguhan sing apik, tahan korosi kimia sing apik lan cocok kanggo ngasilake produk PVDF kanthi injeksi, ekstrusi lan teknologi pangolahan liyane .

    Cocog karo Q/0321DYS014

  • FKM (Kopolimer)fluoroelastomer Gum-26

    FKM (Kopolimer)fluoroelastomer Gum-26

    Seri kopolimer FKM Gum-26 minangka kopolimer saka vinylidenefluoride lan hexafluoropropylene, sing isi fluorine luwih saka 66%. sing bisa digunakake ing bidang industri otomotif

    Standar eksekusi: Q/0321DYS005

12Sabanjure >>> Kaca 1 / 2
Ninggalake Pesen Panjenengan