spanduk1
spanduk2
spanduk3

proyek kita

Ngarahake kanggo mbangun merek terkenal ing industri fluoropolymers lan bahan kimia alus fluorinated.
  • Sistem Produk

    Sistem Produk

    Shenzhou duwe sistem lan peralatan tes produk lengkap.

  • Transportasi

    Transportasi

    Kita duwe kapasitas panyimpenan lan transportasi sing kuwat.

  • Tim profesional

    Tim profesional

    Kita duwe tim riset profesional lan tim sales & service.

babagan awake dhewe
babagan-kita-img

Shenzhou iki diadegaké ing 2004, kang belongs kanggo Shandong Dongyue Group.Adhedhasar riset, pangembangan lan produksi produk fluorinated dhuwur-mburi lan gumantung ing kemampuan riset ngelmu lan technical majeng, Shenzhou wis cepet thukul kanggo lintang padhang ing Enterprises dhuwur-tech.

ndeleng liyane

Mitra Koperasi

  • mitra-(1)
  • mitra-(7)
  • mitra-5
  • mitra-(2)
  • mitra-(3)
  • mitra-(1)
  • mitra-(4)
  • mitra-(13)
  • mitra-5
  • mitra-(1)
  • mitra-6
  • mitra-(1)
  • mitra-3
  • mitra-2
  • mitra-1
  • mitra-(12)
  • mitra-(11)
  • mitra-(10)
  • mitra-(9)
  • mitra-(8)
  • mitra-(6)
  • mitra-(5)
  • mitra-(3)
  • mitra-(2)
  • mitra-31
  • mitra-32
  • mitra-28
  • mitra-30
  • mitra-29
  • mitra-27
  • mitra-26
Ninggalake Pesen Panjenengan