Rapat Tahunan Grup Dongyue 2023: Era anyar kanggo Dongyue

1

Tanggal 29 November 2022, Rapat Tahunan Kerjasama Rantai Industri 2023 Grup Dongyue resmi dianakake.Ing Golden Hall of Dongyue International Hotel, sing dadi papan utama, wolung papan cabang lan terminal video jaringan ing saindenging China kumpul liwat rapat online.Luwih saka 1,000 wong rawuh ing konferensi kasebut, kalebu ahli domestik ing fluorine, silikon, membran lan bahan hidrogen, pimpinan industri, mitra strategis Dongyue lan profesional media.Liwat siaran langsung, dheweke nonton dokumenter Dongyue, lan sinau babagan pangembangan anyar lan owah-owahan Dongyue Group ing konstruksi proyek, riset ilmiah lan inovasi, manajemen kepatuhan, layanan pasar liwat interaksi ing situs, laporan remot, interaksi multi-layar lan inovatif liyane. cara.Dheweke menehi perhatian marang tren pangembangan industri saiki sajrone wabah kasebut, ngrembug lan nyinaoni pangembangan inovatif bahan utama ing industri fluorine, silikon, membran lan hidrogen, lan menehi saran kanggo pangembangan industri sing berkualitas tinggi.

2

3

1. Perkembangan anyar: Investasi 14,8 milyar yuan (2,1 milyar USD) ing proyek anyar

Ing taun anyar, completion saka macem-macem proyèk planning Dongyue Group wis nemen apik lan nambah kapasitas produksi lan jinis produk Dongyue, karo kapasitas produksi tambahan 1,1 yuta ton, luwih ngembangaken skala industri fluorine lan silikon.Antarane wong-wong mau, fase pisanan proyek membran proton sel bahan bakar lan proyek kimia sing ndhukung 1.5 yuta meter persegi saben taun wis dileksanakake, nggawe perusahaan energi hidrogen mangsa mung siji-sijine rantai industri membran pertukaran proton perfluorinated domestik lan langka R&D lan perusahaan produksi;Kapasitas produksi total monomer silikon tekan 600.000 ton, peringkat telu ndhuwur ing industri silikon domestik;Ukuran tanduran PTFE tetep pisanan ing donya, luwih consolidating kauntungan ukuran Enterprises anjog;Skala pabrik polyvinylidene fluoride rangking pisanan ing China, lan kanthi komisioning 10.000 ton PVDF sing dikembangake kanggo permintaan pasar energi anyar, rantai industri emas PVDF lengkap wis digawe.Rantai industri hidrogen membran fluorosilicon lan kemampuan ndhukung dadi luwih sampurna, lan kemampuan kanggo nolak risiko pasar saya kuwat lan kuwat.

4

Kajaba iku, ing proses pembangunan kualitas dhuwur, Dongyue Group wis nelik model pembangunan anyar "industri & ibukutha", bali menyang listing liwat spin-off saka sektor silikon, mundhakaken total 7,273 milyar yuan ing ibukutha. pasar liwat fungsi pasar ibukutha kayata construction saka proyèk fluoropolymer dhuwur-mburi anyar kayata PVDF lan PTFE, lan panggonan seko lan ditokake saka Enggo bareng anyar dening Dongyue Group ing pasar ibukutha Hong Kong.Keuangan sing cukup njamin kemajuan macem-macem proyek riset ilmiah, saengga Dongyue wis mlebu ing jaman anyar pembangunan sing berkualitas lan lestari.

5

2. Pola anyar: Kedewasaan rantai industri ing produk fluorine, silikon, membran lan hidrogen

Dongyue Group bakal dadi produksi resin polyvinylidene fluoride (PVDF) paling gedhe ing donya lan perusahaan R&D.Proyek PVDF Dongyue wis nyadari lokalisasi bahan utama, lan wis mbangun pabrik produksi resin PVDF 25.000 ton / taun, peringkat pertama ing China lan nomer loro ing donya.Ing 2025, sawise 30.000 ton / taun PVDF dileksanakake, kapasitas produksi bakal tekan 55.000 ton / taun, lan Dongyue Group bakal paling gedhé ing donya, teknologi anjog lan paling competitive PVDF R&D lan basis produksi internasional.Kapasitas produksi Dongyue fluororubber (FKM), peringkat kaping lima ing donya lan pisanan ing China;Kapasitas produksi polyperfluoroethylene propylene resin (FEP) rangking katelu ing donya lan pisanan ing China.

6

3.Puncak Anyar: Nggawe jaman anyar riset lan pangembangan ilmiah lan teknologi

Fokus ing papat industri dhuwur-mburi saka fluorine, silikon, membran lan hidrogen, lan setya mbangun platform riset ilmiah kelas kapisan, Dongyue wis mbangun Group Central Research Institute, Global Innovation Research Institute, Collaborative Innovation Research Institute ing pimpinan. saka Departemen Ilmu lan Teknologi Umum Grup, 6 pusat R&D ing Beijing, Shanghai, Shenzhen lan Kobe (Jepang), Vancouver (Kanada) lan Düsseldorf (Jerman), 6 lembaga riset tambahan inti lan 22 laboratorium sing dibangun bebarengan karo universitas kanggo nggawe unik. rantai industri lan kluster industri ing industri.

7

Ketua Zhang Jianhong ngandika: "Investasi R&D Dongyue Group terus nambah, tekan 839 yuta yuan ing 2021, accounting kanggo 5,3% saka income operasi;Ing 2022, proporsi bakal luwih saka 7,6%.Jumlah total lan intensitas investasi R&D ana ing ngarep industri, lan 7 perusahaan klompok kasebut wis diakoni minangka perusahaan teknologi tinggi nasional.Nduwe 11 platform R&D ing utawa ing ndhuwur tingkat provinsi lan menteri, kayata laboratorium kunci negara, pusat teknologi perusahaan sing diakoni nasional, stasiun kerja riset postdoctoral, basis kerjasama ilmu pengetahuan lan teknologi internasional, lan laboratorium kunci provinsi.”

8

4.Produk anyar: kanggo ngatasi masalah ing teknologi

Sajrone pirang-pirang taun, tim inovasi ilmu pengetahuan lan teknologi Dongyue wis fokus ing teknologi inti kanthi semangat riset sing terus-terusan.

9

Ing rapat kasebut, prestasi anyar sing ditindakake Dongyue Group ing riset lan pangembangan lan landing produk anyar sajrone rong taun kepungkur ditampilake kanthi lengkap.

10

Wakil Presiden Lu Mengshi ngenalake sajrone rencana pangembangan teknologi masa depan Dongyue: "Dongyue bakal terus ngluwihi rantai nilai sing paling dhuwur lan nyedhiyakake produk sing luwih apik kanggo para pelanggan.Ing taun 2025, perusahaan bakal ngembangake 765 produk anyar (seri) kanthi total luwih saka 1.000 paten.Ing Juli 2022, Dongyue Group ngusulake "Rencana Aksi kanggo Pengembangan Bahan Kimia Halus lan Bahan High-end": direncanakake nggawe skala 200.000 ton bahan kimia sing apik lan 200.000 ton bahan kimia sing paling dhuwur. fluoropolymers ing telung kanggo limang taun, nggawe path pembangunan kualitas dhuwur kanggo Dongyue Group, lan éling dhuwur-mburi saka kabèh chain industri Dongyue fluorosilicon membran hidrogen.

11

5. Langkah anyar: Nglayani pelanggan lan pasar kanthi setya

Ing rapat kasebut, langkah-langkah anyar kanggo ngladeni para pelanggan lan pasar uga ditindakake, sing nambah kapercayan industri kanthi kerjasama ngadhepi kahanan bisnis sing kompleks saiki.

12

Kasetyan kanggo pelanggan lan nyedhiyakake pelanggan karo produk lan layanan kelas kapisan minangka kapercayan lan nguber Dongyue.Iki dikonfirmasi kanthi interaksi video ing antarane situs konferensi lan wolung wakil pelanggan saka macem-macem cabang ing saindenging negara.Kabeh wakil customer ngandika saka ngisor atiné: Ing periode epidemi khusus, Dongyue bisa saestu entuk "ngirim areng ing salju", mikir bab apa pelanggan mikir, urgently ketemu kabutuhan pelanggan, lan terus-terusan nutup hubungan koperasi karo pelanggan. karo produk lan layanan anget lan tanggung jawab.Kabeh pelanggan pancen rumangsa yen Dongyue minangka mitra sing apik kanthi tanggung jawab lan linuwih.

13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55


Wektu kirim: Dec-14-2022
Ninggalake Pesen Panjenengan