FKM (Peroxide Curable Terpolymer)

katrangan singkat:

FKM Peroksida Curable nduweni resistance apik kanggo uap banyu.Pita jam tangan digawe saka FKM kelas Peroksida nduweni tekstur sing padhet lan apik banget, alus, ramah kulit, anti-sensitif, tahan noda, nyaman lan awet kanggo nyandhang, nanging uga bisa disiapake ing macem-macem warna sing populer. iku uga bisa digunakake kanggo gawé sawetara colths khusus lan aplikasi liyane.

Standar eksekusi: Q/0321DYS 005


Detail Produk

Tag produk

FKM Peroksida Curable nduweni resistance apik kanggo uap banyu.Pita jam tangan digawe saka FKM kelas Peroksida nduweni tekstur sing padhet lan apik banget, alus, ramah kulit, anti-sensitif, tahan noda, nyaman lan awet kanggo nyandhang, nanging uga bisa disiapake ing macem-macem warna sing populer. iku uga bisa digunakake kanggo gawé sawetara colths khusus lan aplikasi liyane.

Standar eksekusi: Q/0321DYS 005

FKM26-(3)

Indeks Teknis

Item 246L 246LG Metode/Standar Tes
Kapadhetan, g/cm³ 1,86±0,02 1,89±0,02 GB/T533
Viskositas Mooney, ML(1+10)121 ℃ 25-30 28-36 GB / T1232-1
Kekuwatan tarik, MPa≥ 15 15 GB/T528
Elongation ing Break, %≥ 180 180 GB/T528
Kandungan Fluor,% 68.5 70 /
Karakteristik lan aplikasi Resistance kanggo uap banyu /

Panganggone produk

Digunakake kanggo manufaktur mesin cuci, gasket, O-ring, V-ring, segel lenga, diafragma, pipa karet, sarung kabel, kain insulasi panas, piring katup, sambungan ekspansi, gulungan karet, pelapis lan dempul vulkanisasi suhu kamar pasty nalika tahan. suhu dhuwur, bahan bakar (bensin penerbangan, bahan bakar otomatis), lenga pelumas (lenga sintetik), cairan (macem-macem pelarut non-polar), karat (asam, alkali), oksidator kuwat (oleum), ozon, radiasi lan cuaca.

applicatino
aplikasi-watch

Ati-ati

1.Fluoroelastomer copolymer nduweni stabilitas panas apik ing 200 ℃. Iku bakal generate tilak bosok yen sijine ing 200 ~ 300 ℃ kanggo dangu, lan kacepetan decomposing accelerates ing ndhuwur 320 ℃, produk bosok utamané beracun hidrogen fuoride lan fluorocarbon senyawa organik.Nalika karet fluorous mentahan ketemu geni, bakal ngeculake hidrogen fluoride beracun lan senyawa organik fluorocarbon.

2.Karet fluorous ora bisa dicampur karo wêdakakêna logam kayata bubuk aluminium lan bubuk magnesium, utawa senyawa amina over10%, yen kedadeyan kasebut, suhu bakal muncul lan sawetara unsur bakal bereaksi karo FKM, sing bakal ngrusak peralatan lan operator.

Paket, Transportasi lan Panyimpenan

1.Fluorous karet wis dikempalken ing tas plastik PE, lan banjur dimuat menyang karton, bobot net saben karton punika 20kg.

2.Fluorous karet disimpen ing resik, garing lan kelangan warehouse.It wis diangkut miturut bahan kimia non-mbebayani, lan kudu tetep adoh saka sumber polusi, Sunshine lan banyu sak transportasi.

FKM26-(2)
FKM26-(4)

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • produkkategori

    Ninggalake Pesen Panjenengan