Resin FEP (DS610H&618H)

katrangan singkat:

Seri FEP DS618 minangka copolymer tetrafluoroethylene lan hexafluoropropylene sing bisa diproses tanpa aditif sing nyukupi syarat ASTM D 2116. Seri FEP DS618 nduweni stabilitas termal sing apik, inertness kimia sing luar biasa, insulasi listrik sing apik, karakteristik non-tuwa, sifat dielektrik sing kurang, flammability, resistance panas, kateguhan lan keluwesan, koefisien gesekan kurang, karakteristik non-kelet, panyerepan Kelembapan dijarno, lan resistance weather banget. DS618 seri wis resins bobot molekul dhuwur saka indeks nyawiji kurang, karo suhu extrusion kurang, kacepetan extrusion dhuwur kang. 5-8 kaping resin FEP biasa. Iku alus, anti-bledosan, lan nduweni kateguhan sing apik.

Cocog karo Q/0321DYS 003


Detail Produk

Tag produk

Seri FEP DS618 minangka copolymer tetrafluoroethylene lan hexafluoropropylene sing bisa diproses tanpa aditif sing nyukupi syarat ASTM D 2116. Seri FEP DS618 nduweni stabilitas termal sing apik, inertness kimia sing luar biasa, insulasi listrik sing apik, karakteristik non-tuwa, sifat dielektrik sing kurang, flammability, resistance panas, kateguhan lan keluwesan, koefisien gesekan kurang, karakteristik non-kelet, panyerepan Kelembapan dijarno, lan resistance weather banget. DS618 seri wis resins bobot molekul dhuwur saka indeks nyawiji kurang, karo suhu extrusion kurang, kacepetan extrusion dhuwur kang. 5-8 kaping resin FEP biasa. Iku alus, anti-bledosan, lan nduweni kateguhan sing apik.

Cocog karo Q/0321DYS 003

FEP-RESIN---DS602-DS612-DS611-DS610

Indeks Teknis

Item Unit 610H DS618H Metode/Standar Tes
Penampilan / Partikel tembus, kanthi impurities kayata lebu logam lan wedhi, ngemot titik persentase partikel ireng katon kurang saka 1% HG/T 2904
Indeks Leleh g / 10 min 5.1-12.0 24-42 GB/T 3682
Kekuwatan Tarik, ≥ MPa 25 21 GB/T 1040
Elongation ing break, ≥ % 330 320 GB/T 1040
Gravitasi relatif / 2.12-2.17 GB/T 1033
Titik Lebur 265±10 GB/T 28724
Konstanta dielektrik (106HZ), ≤ / 2.07 GB/T 1409
Faktor Dielektrik (106HZ), ≤ / 5.7×10-4 GB/T 1409
MIT≥ siklus 30000 / ASTM/D2176
Item Unit 610H DS618H Metode/Standar Tes

Aplikasi

Utamane ing kendaraan transportasi MTR, peralatan ngoper otomatis, peralatan tes sumur, sistem weker api, bangunan dhuwur, kabel regional geni, kabel, komputer, jaringan komunikasi, lapangan listrik, utamane ditrapake kanggo insulasi kabel kaliber cilik ekstrusi kacepetan dhuwur. material.Iku luwih ekonomis nalika digunakake ing ngendi ora kaku dhuwur resistance crack dibutuhake.

Aplikasi-(2)
Aplikasi-(3)
Aplikasi-(1)

manungsa waé

Suhu pangolahan ngirim ora ngluwihi 420 ℃, kanggo nyegah gas beracun saka ngeculake.

Paket, Transportasi lan Panyimpenan

1.Dikempalken ing kantong plastik saka 25kgs net saben.

2. Disimpen ing panggonan sing resik, kelangan lan garing, supaya ora kontaminasi saka zat asing kayata bledug lan kelembapan.

3.Nontoxic, noninflammable, inexplosive, ora karat, produk diangkut miturut produk non-mbebayani.

15
packing (1)

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • produkkategori

    Ninggalake Pesen Panjenengan