PFA (DS702&DS701&DS700&DS708)

katrangan singkat:

PFA minangka kopolimer TFE lan PPVE, kanthi stabilitas kimia sing apik, properti insulasi listrik, tahan umur lan gesekan sing kurang. Properti mekanik suhu dhuwur luwih dhuwur tinimbang PTFE, lan bisa diproses minangka termoplastik umum kanthi extrusion, blow molding, injeksi. ngecor lan teknologi pangolahan termoplastik umum liyane.

Cocog karo: Q/0321DYS017


Detail Produk

Tag produk

PFA minangka kopolimer TFE lan PPVE, kanthi stabilitas kimia sing apik, properti insulasi listrik, tahan umur lan gesekan sing kurang. Properti mekanik suhu dhuwur luwih dhuwur tinimbang PTFE, lan bisa diproses minangka termoplastik umum kanthi extrusion, blow molding, injeksi. ngecor lan teknologi pangolahan termoplastik umum liyane.

Cocog karo: Q/0321DYS017

PFA

Indeks Teknis

Item Unit DS702 DS701 DS700 DS708 Metode/Standar Tes
A B C
Penampilan / Partikel tembus, kanthi impurities kayata lebu logam lan wedhi, ngemot titik persentase partikel ireng katon kurang saka 2% /
Indeks Leleh g / 10 min 0.8-2.5 2.6-6 6.1-12 12.1-16 16.1-24 > 24.1 GB/T3682
Kapadhetan relatif (25 ℃) / 2.12-2.17 GB/T1033
Titik Lebur 300-310 GB/T28724
Suhu panggunaan terus-terusan 260 /
Kekuwatan Tarik (23 ℃), ≥ MPa 32 30 28 26 24 24 GB/T1040
Elongation ing break(23 ℃), ≥ 300 300 350 350 350 350 GB/T1040
Kelembapan, < 0.01 GB/T6284

Aplikasi

DS702: digunakake kanggo nglapisi pipa, katup, pompa lan bantalan;

DS70l: digunakake kanggo pipa, jaket jampel saka kabel, membran;

DS700: proses extrusion, utamané digunakake kanggo jaket saka kabel lan kabel;

DS708: digunakake kanggo kabel extruded kacepetan dhuwur lan kabel.

manungsa waé

Suhu proses ngirim ora ngluwihi 425 ℃, kanggo nyegah dekomposisi PFA lan karat peralatan. Aja tetep suwe ing suhu dhuwur.

Paket, Transportasi lan Panyimpenan

1.Packing: ing tas plastik tenunan karo tas poliethelin utama saka 25kg net;

2.Disimpen ing panggonan sing resik, kelangan lan garing, supaya ora kontaminasi saka bledug lan kelembapan;

3.Nontoxic, noninflammable, inexplosive, ora karat, diangkut minangka produk non-mbebayani.

PFA701

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • produkkategori

    Ninggalake Pesen Panjenengan