FEP Resin (DS618) kanggo jaket saka kacepetan dhuwur lan kabel tipis lan kabel

katrangan singkat:

Seri FEP DS618 minangka copolymer tetrafluoroethylene lan hexafluoropropylene sing bisa diproses tanpa aditif sing nyukupi syarat ASTM D 2116. Seri FEP DS618 nduweni stabilitas termal sing apik, inertness kimia sing luar biasa, insulasi listrik sing apik, karakteristik non-tuwa, sifat dielektrik sing kurang, flammability, resistance panas, kateguhan lan keluwesan, koefisien gesekan kurang, karakteristik non-kelet, panyerepan Kelembapan diabaikan lan resistance cuaca banget.DS618 seri wis resins bobot molekul dhuwur saka indeks nyawiji kurang, karo suhu extrusion kurang, kacepetan extrusion dhuwur kang 5-8 kaping resin FEP biasa.

Cocog karo Q/0321DYS 003


Detail Produk

Tag produk

Seri FEP DS618 minangka copolymer tetrafluoroethylene lan hexafluoropropylene sing bisa diproses tanpa aditif sing nyukupi syarat ASTM D 2116. Seri FEP DS618 nduweni stabilitas termal sing apik, inertness kimia sing luar biasa, insulasi listrik sing apik, karakteristik non-tuwa, sifat dielektrik sing kurang, flammability, resistance panas, kateguhan lan keluwesan, koefisien gesekan kurang, karakteristik non-kelet, panyerepan Kelembapan diabaikan lan resistance cuaca banget.DS618 seri wis resins bobot molekul dhuwur saka indeks nyawiji kurang, karo suhu extrusion kurang, kacepetan extrusion dhuwur kang 5-8 kaping resin FEP biasa.
Cocog karo Q/0321DYS 003

FEP-618

Indeks Teknis

Item Unit DS618 Metode/Standar Tes Item
A B C D
Penampilan / Partikel tembus, kanthi impurities kayata lebu logam lan wedhi, ngemot titik persentase partikel ireng katon kurang saka 1% HG/T 2904 Penampilan
Indeks Leleh g / 10 min 16.1-20.0 20.1-24.0 ≥24.1 12.1-16.0 ASTM D2116 Indeks Leleh
Kekuwatan Tarik, ≥ MPa 20 18 17.5 20 ASTM D638 Kekuwatan Tarik, ≥
Elongation ing break, ≥ % 300 280 280 300 ASTM D638 Elongation ing break, ≥
Gravitasi relatif / 2.12-2.17 ASTM 792 Gravitasi relatif
Titik Lebur 265±10 ASTM D4591 Titik Lebur
Konstanta dielektrik (106HZ), ≤ / 2.15 ASTM D1531 Konstanta dielektrik (106HZ), ≤
Faktor Dielektrik (106HZ), ≤ / 7.0×10-4 ASTM D1531 Faktor Dielektrik (106HZ), ≤
Item Unit DS618 Metode/Standar Tes Item

Aplikasi

Utamane ing kendaraan transportasi MTR, peralatan ngoper otomatis, peralatan tes sumur, sistem weker api, bangunan dhuwur, kabel regional geni, kabel, komputer, jaringan komunikasi, lapangan listrik, utamane ditrapake kanggo insulasi kabel kaliber cilik ekstrusi kacepetan dhuwur. material.Iku luwih ekonomis nalika digunakake ing ngendi ora kaku dhuwur resistance crack dibutuhake.

DS618 (2)
DS618 (3)
DS618 (1)
DS618 (4)

manungsa waé

Suhu pangolahan ngirim ora ngluwihi 420 ℃, kanggo nyegah gas beracun saka ngeculake.

Paket, Transportasi lan Panyimpenan

1.Dikempalken ing kantong plastik saka 25kgs net saben.

2. Disimpen ing panggonan sing resik, kelangan lan garing, supaya ora kontaminasi saka zat asing kayata bledug lan kelembapan.

3.Nontoxic, noninflammable, inexplosive, ora karat, produk diangkut miturut produk non-mbebayani.

15
packing (1)

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • produkkategori

    Ninggalake Pesen Panjenengan