Kabeh proyek chain industri PVDF wis dilebokake ing produksi

Tanggal 17 Oktober 2022, proyek rantai industri PVDF anyar Huaxia Shenzhou rampung lan dioperasikake.Proyèk iki kalebu PVDF anyar 10.000 ton, proyek VDF 20.000 ton lan proyek pendukunge kalebu 25.000 ton R142b, 20.000 ton hidrogen fluorida, uga 20.000 ton TFE lan R32 transformasi teknis 60,020 ton.

Proyèk anyar mrodhuksi PVDF kanggo baterei lithium-ion, kang bebarengan karo peralatan produksi PVDF ana perusahaan, bisa gawé 25.000 ton resins PVDF saben taun, kalebu kabeh merek produk utama, panutup baterei lithium, photostatic, lapisan, perawatan banyu lan kothak liyane. .Perusahaan kasebut wis dadi pemasok utama perusahaan energi anyar domestik kayata CATL, BYD, lan Penerbangan Inovasi China, sing bakal nyukupi permintaan sing kuat kanggo tuwuh kendaraan energi anyar lan nyurung pangembangan ijo, sehat lan lestari saka hulu lan rantai industri hilir.

Huaxia Shenzhou wis riset ing-ambane ing bahan PVDF kanggo 14 taun, lan saiki wis temen maujud nginggilaken saka seri proses produksi saka sintesis bahan baku kanggo produksi, lan wis akeh paten nasional.Produk kita wis tekan tingkat majeng ing donya ing kinerja lan urip, lan wis dadi nasional Manufaktur produk juara siji.Wis ditingkat pisanan ing negara ing produksi lan dodolan kanggo akeh consecutive taun, lan bagean saka pasar Cina wis tekan luwih saka 40%.

sijine menyang produksi


Wektu kirim: Oct-25-2022
Ninggalake Pesen Panjenengan