Huaxia Shenzhou Rangking ing Dhaptar Evaluasi Nilai Brand Cina

Tanggal 5 September 2022, "Peringkat Evaluasi Nilai Merek Cina 2022" dirilis bebarengan dening Asosiasi Promosi Bangunan Merek China, Asosiasi Evaluasi Aset China, Kantor Teknik Merek Nasional Xinhua News Agency lan unit liyane.Peringkat iki minangka penilaian lengkap babagan aset, kualitas, merek lan inovasi sing nyata lan ora nyata.Shandong Huaxia Shenzhou New Materials Co., Ltd. rangking 19 ing dhaptar inovasi independen kanthi rega merek 1.211 milyar yuan.

 华夏神舟图片1

Huaxia Shenzhou minangka perusahaan demonstrasi industri manufaktur tingkat nasional China.Minangka perusahaan anjog saka bahan fluorine, wis kuwat ngleksanakake strategi "prospering perusahaan liwat ilmu lan teknologi", lan investasi riset ilmiah wis nyumbang kanggo luwih saka 4% saka revenue dodolan liwat taun.Produk utama Huaxia Shenzhou, FEP lan PVDF, yaiku produk ace sing tingkat teknis lan kualitas produk unggul ing internasional.Kapasitas produksi taunan tekan 8.000 ton/taun lan 12.000 ton/taun.Volume output lan dodolan wis peringkat katelu ing donya lan pisanan ing China kanggo akèh taun.

 华夏神舟2

PVDF sing digunakake kanggo baterei lithium sing dikembangake dening Huaxia Shenzhou wis dadi pilihan pisanan kanggo baterei ing industri mobil energi anyar, lan perusahaan kita wis sukses nggawe kerjasama stabil karo perusahaan terkenal kayata CATL lan BYD.Perusahaan tansah ngutamakake riset ilmiah lan inovasi, lan nganggep kemajuan ilmiah lan teknologi minangka metode, investasi minangka dhukungan, lan bakat minangka dhasar.Iku nyepetake pambangunan sistem inovasi teknologi, ngleksanakake strategi industrialisasi teknologi tinggi, lan mbangun merek bahan fluorine sing terkenal internasional.


Wektu kirim: Sep-13-2022
Ninggalake Pesen Panjenengan