Proyek ekspansi DongYue saka PVDF lan VDF diwiwiti

Upacara wiwitan proyek utama sing dibangun ing kutha Zibo dianakake tanggal 28 Agustus 2022.Iku nyiyapake ajang cabang ing Huantai County kanggo project expansion PVDF saka Shandong Huaxia Shenzhou New Materials Co., Ltd. lan project ndhukung sawijining, project expansion VDF.Huantai County nandur modhal 9,1 milyar ing 17 proyèk utama ing waktu katelu kang kalebu bahan anyar, manufaktur peralatan dhuwur-mburi lan lapangan liyane.Padha bakal nggawa vitalitas kanggo wutah ekonomi Huantai.

VDF diwiwiti 1

Huaxia Shenzhou ngrancang kanggo nandur modal 2.040.210.500 yuan (meh 300 yuta USD) kanggo pambangunan proyek PVDF 30.000 ton / taun lan proyek VDF sing ndhukung 35.000 ton / taun, sing bakal digunakake kanggo energi anyar.Konstruksi kasebut kalebu peralatan monomer VDF, peralatan polimerisasi PVDF, bengkel pasca-proses PVDF, kelompok tank R142b, kelompok tank VDF, klompok tangki asam hidroklorat, lan liya-liyane. output saka 35.000 ton saka VDF lan 30.000 ton saka PVDF.

Laporan semi-taunan nuduhake yen ing separo pisanan 2022, volume bisnis segmen fluoropolymer DongYue Group saya tambah akeh.Alesane yaiku wiwit taun kepungkur, mundhake industri baterei lithium China nyebabake kenaikan permintaan kanggo PVDF taun-taun, lan rega produk wis tambah jelas dibandhingake karo wektu sing padha.Kahanan pasar produk iki terus tren ing separo kapindho taun kepungkur lan PVDF kanggo baterei lithium bakal kurang.Mulane, DongYue Group duwe rencana kanggo nggedhekake produksi produk iki terus-terusan.DongYue Group ngrancang kanggo nggayuh total kapasitas produksi 55.000 ton/taun ing taun 2025.

Saiki, proyek PVDF 10,000-ton / taun anyar saka DongYue Group samesthine bakal rampung lan dileksanakake ing Oktober, 2022.Dikira-kira kapasitas produksi produk PVDF DongYue Group bakal tekan 25.000 ton/taun ing pungkasan taun.


Wektu kirim: Aug-31-2022
Ninggalake Pesen Panjenengan